Konferenstelefoner - Polycom

Vi visar ett mindre urval av Polycoms hela produktsortiment. 

 
Polycom Communicator C100S


2200-44040-108_1Högtalartelefon för Skype som ger HD-ljudkvalitet och eliminerar ekon.

Polycom Communicator C100S är en Skypecertifierad högtalartelefon för upp till två deltagare med inbyggda mikrofoner och högtalare. Communicator har funktionsknappar för att höja, sänka och muta ljudet. Ansluts enkelt via USB-kabel och behöver därmed ingen extern strömkälla. Levereras med mjuk läderväska för transport och förvaring.

Pris:  1 450:-

Produktblad Communicator C100S

Mer info>>  

 

VoiceStation 500

2200-17900-120Konferenstelefon för vanliga kontorsrum och mindre konferensrum som även kan anslutas till mobiltelefoner via bluetooth.

VoiceStation 500 är en konferenstelefon för upp till fyra deltagare. Bluetooth möjliggör anslutning till mobiltelefon eller dator (Skype eller IP-Softphone). Kan också sladdanslutas. VoiceStation 500 har tre inbyggda mikrofoner och en kvalitetshögtalare för 360 graders ljudupptagning och ljudåtergivning. Den har "Acoustic Clarity Technology" som innebär att ni kan prata i normal samtalston i upp till 2 meter ifrån konferenstelefonen och motparten hör er som om ni vore i samma rum. VoiceStation 500 har teknik som eliminerar störande bakgrundsljud ifrån PC och projektorer samt störningsskydd mot mobiltelefoner.

Pris:  4 650:-

Produktblad Voicestation 500

Mer info>>  

 

SoundStation2

2200-16000-120Konferenstelefon med display för medelstora konferensrum som även kan anslutas till mobiltelefon.


SoundStation2 är en konferenstelefon med nummerpresentatör för upp till åtta deltagare. Den har tre inbyggda mikrofoner och en kvalitetshögtalare för 360 graders ljudupptagning och ljudåtergivning. Den har "Acoustic Clarity Technology" som innebär att ni kan prata i normal samtalston i upp till 3 meter ifrån konferenstelefonen och motparten hör er som om ni vore i samma rum. SoundStation 2 har teknik som eliminerar störande bakgrundsljud ifrån PC och projektorer samt störningsskydd mot mobiltelefoner.

Pris:  5 999:-

Produktblad Soundstation2

Mer info>> 

 

SoundStation2 EX

Soundstation 2 EXKonferenstelefon med display för medelstora konferensrum som även kan anslutas till mobiltelefon.
SoundStation2 EX är en konferenstelefon med nummerpresentatör för upp till åtta deltagare (upp till 14 st med extra mikrofoner). Den har tre inbyggda mikrofoner och en kvalitetshögtalare för 360 graders ljudupptagning och ljudåtergivning. Den har "Acoustic Clarity Technology" som innebär att ni kan prata i normal samtalston i upp till 3 meter ifrån konferenstelefonen och motparten hör er som om ni vore i samma rum. SoundStation 2 har teknik som eliminerar störande bakgrundsljud ifrån PC och projektorer samt störningsskydd mot mobiltelefoner.

Pris:  6 995:-

Produktblad Soundstation2 EX

Mer info>>

 

SoundStation2W

Soundstation2W EXTrådlös konferenstelefon med display för medelstora konferensrum som även kan anslutas till mobiltelefon.
SoundStation2W Basic är en trådlös konferenstelefon för upp till åtta deltagare med nummerpresentatör och 12 timmars taltid. Den har tre inbyggda mikrofoner och en kvalitetshögtalare för 360 graders ljudupptagning och ljudåtergivning. Den har "AcoSoundstation2Wustic Clarity Technology" som innebär att ni kan prata i normal samtalston i upp till 3 meter ifrån konferenstelefonen och motparten hör er som om ni vore i samma rum. SoundStation 2W har teknik som eliminerar störande bakgrundsljud ifrån PC och projektorer samt störningsskydd mot mobiltelefoner. 

Pris:  8 395:-

Produktblad Soundstation2W

Mer info>>

 

SoundStation VTX 1000 EX

VTX 1000 EXKonferenstelefon med HD-ljudkvalitet och display för medelstora/stora konferensrum. SoundStation VTX 1000 är en konferenstelefon med nummerpresentatör för upp till 20 deltagare (upp till 30 st med extra mikrofoner). HD-kvalitet, vilket gör det möjligt för er att föra en telefonkonferens i 7000 Hz bandbredd mot normalt 3500 Hz. En ljudkvalitet som är så pass bra att du måste höra den. Den har tre inbyggda mikrofoner och en kvalitetshögtalare för 360 graders ljudupptagning och ljudåtergivning. Den har "Acoustic Clarity Technology" som innebär att ni kan prata i normal samtalston i upp till 6 meter ifrån konferenstelefonen och motparten hör er som om ni vore i samma rum. SoundStation VTX 1000 har teknik som eliminerar störande bakgrundsljud ifrån PC och projektorer samt störningsskydd mot mobiltelefoner. 

Pris:  12 990:- 

Produktblad VTX 1000 EX

Mer info>>

 Polycom logo

Om Polycom

Polycom Produktval
Polycom Tj?nster
Konferenstelefon Hem